Storformatstryck

STORFORMATSTRYCKBANDEROLLER

Med våra banderoller av tvättbar och vädertålig PVC- och nätväv, erbjuder vi dig en perfekt lösning för din reklam i inner- och ytterområdet. Vi erbjuder individuellt tryck för dina banderoller i önskeformat och i prisvärda standardformat. Kan fås ensidigt (4/0) tryckt och på begäran med sömmar och med öljetter eller tvåsidigt (4/4) tryckt för optimal säkerhet från båda sidor.


TYGVEPOR

Optimalt som dekorations- och presentationsmaterial i innerområdet, för den egna skyltfönsterutformningen, på mässmontrar eller liknande evenemang där du sätter värde på lätt hantering och stryktåliga material! Genom sublimeringstryck (4/0) erhåller vi en utmärkt lysande färgåtergivning, på svår brännbar 260 g/m² polyesterväv.


ROLLUP DISPLAYS

Rollups med tryck är ett omtyckt medium på mässor, evenemang och vid försäljningsstället. Om för presentation av det egna märket, produkten eller det senaste erbjudandet: Med en rollup-banderoll lockar du uppmärksamhet hos besökare och kunder över ett stort område.


REKLAMSKYLTAR

ALUMINIUM-ANSLUTNINGSPLATTOR

HÅRDSKUMPLATTOR

MJUKSKUMPLATTOR

PLATTOR AV AKRYLGLAS

KANALPLASTSKIVOR


REKLAMFLAGGOR

FLAGGOR FÖR FLAGGSTÄNGER

BEACHFLAGGOR

GIANT POLE

FÖNSTERFLAGGOR


MÄSSYSTEM

En högvärdig mässmonter gör intryck hos besökarna och symboliserar professionalitet. Individualisera textilvikdisplays, textilvikdiskar, PVC-planerare, rollups, X-/L-Banderoller och mobila reklamställ och dra blickarna åt dig. Tack vare lätt och snabb montering står en förstklassig presentation inte längre i vägen.


AFFISCHER

TROTTOARPRATARE

STUDENTSKYLTAR

FORDON- OCH FÖNSTERDEKOR